Nære og fjerne strømmet til på premieren av Vekerevyen. Hanna Moberg Rosland, Priyanka Perinparjan, og Elisabeth Farestvedt, var svært imponert over forestillingen.

Se hvem som var på premieren av Vekerevyen!

Etter mange måneders arbeid var dagen der Vekerevyen skulle se sitt lys endelig her. Publikum fikk et dypdykk i «Per-Christian sin PC», satt sammen til en salig blanding av tidsaktuelle problemstillinger og harselering av nyhetsbildet. Peikestokken var på plass og snakket med de som tok turen denne premieredagen.

Publisert Sist oppdatert
Amalie Benberg jobbet som vakt denne kvelden og håpet på å få med seg litt av det som skjedde på scenen. Vi snakket med henne senere på kvelden: – Jeg fikk sett hele revyen!
Andrea Herzog Sønju var i revyens scenegruppe og fortalte om hektiske uker opp mot premieren. – Alt vi har hatt av tid har vært dedikert til revyen, forteller hun. Og fortsetter: – Det hadde ikke gått uten revysjef Fanny. Hun fortjener all ros hun kan få!
Birte Kamille Øen holdt økonomien i sjakk under årets revy-produksjon og hadde følgende å meddele: – Jeg gleder meg til å se resultatet etter alt vi har investert av tid og krefter.
Eirill Steinset var en av dem som hadde ansvaret for å dokumentere kvelden.
Revysjef Fanny Birkeland og regissør Sebastian Lerpold var spente før det hele braket løs. Da vi snakket med en fornøyd Fanny i pausen, var det første gangen på lenge hun var uten ord.
Fjorårets skuespillere var ikke kommet til feil fest denne gang og gledet seg til å kunne kose seg og nyte årets revy. Vi har fått vite fra årets skuespillere at denne gjengen satt som tente lys under hele premieren, noe de satte veldig pris på. F.v.: Linn Jeanette Tennebekk, Helen Anker, Henriette Dahl Molvær, Eskil Flem, Egil Trones Christiansen, Sander Garvik Kurseth og Sara S. Fahrendorff.
For ordfører Sølvi Dimmen er Vekerevyen årets viktigste begivenhet. Her er hun avbildet sammen med (f.v.) Ingvild Herzog, Gudny Hummelvoll og Christophe Birkeland. – Som i Fanny Birkeland, forteller sistnevnte. Den stolte pappaen var veldig spent på å se resultatet av flere måneders arbeid ledet av datteren.
Frida Ystebø, Niklas Furuhaug, Petter Marton og Sivert Føsker sikret seg gode plasser på første rad. Kose-sjef Petter gledet seg spesielt til en spesifikk sketsj: – Sketsjen med kommunevåpenet!
Kristian Blindheim var alene på scene denne premieren – oisann, det rimte jo! Uansett… Kristian forteller at det gikk bra alene på scenen, og skryter godt av skuespillerene: – Det hjalp veldig at de visste så godt hvordan scenen skulle se ut!
I baren møtte publikum Markus Hammerø Hagen og Lotta Kornelia Engan. De hadde tre ønsker for hva som befinner seg på «Per-Christian sin PC»: – En sang om klamma, Voldasyndromet og noe om Sindre Finnes.
Etter nesten endt bachelorgrad fikk Matias Hammersborg med dette bildet endelig sin peikestokken-debut. – Det er veldig gøy og spesielt veldig bra band i år!
Hanna Moberg Rosland, Priyanka Perinparjan og Elisabeth Farestvedt var svært imponerte over revygjengen. – Det er den beste revyen vi har sett på lenge!
«Per-Christian» sin PC gikk tom for strøm, så det ble en tjue-minutters pause midt i showet.
TikTok sier jeg har ADHD, men hvem har mest energi? Det skulle Khaled og Hanna finne ut av.
Ola Borten Moe hadde habilitetsproblemer.
Det hadde visst Anniken Huitfeldt også…
Og der dukka jaggu meg Erna Solberg opp også. Og Markus fikk sin Sindre Finnes sketsj.
Inhabiliteten lenge leve!
Bamsemann visste sin besøkstid.
«Bodil» fikk e-post fra prinsen av Nigeria der han spurte om hjelp til å komme seg unna kidnapperne.
Dobbeltmoralske politikere snakket om hvordan noen kunne finne på å drive med menneskerettighetsbrudd.
Publikum fikk et dypdykk i «Per-Christian sin PC».
Sketsjene ble hentet ut av PC-ens søppelkasse. Et sted det ikke akkurat var fint å være.
Publikum satt som tente lys.
Musikken ble spilt fra «Spotify», med en spilleliste publikum med glede sang med på!
Revysjef Fanny takket alle bak revyen for flere måneders arbeid.
Powered by Labrador CMS