HVERDAGSHELTER: Even Nævdal og Sander Kurseth analyserer brukeratferden til seerne sine. Student TV har gått så godt at man nesten glemmer at de "kuppet" organisasjonen for et år siden.

Student TV publiserer fire videoer i kveld:

- Ikke dra på Kjartan Lauritzen 

Student TV legger bak seg en rekordhøst. Nå trygler de folk om å bli hjemme på årets største konsert-dag.

Publisert

Pekestokken har fått innsyn i youtubebrukeren til Student TV og kan avsløre hvilke videoer de planlegger å publisere. Se hvilke nederst i saken!

- Det er full pumping. Vi har fått inn enormt mye nå og kveld er fristen for å bli nominert til Knaggen-pris, forteller ansvarlig redaktør Even Nævdal. 

Kan dere avsløre noe fra videoene?

- I den ene videoen gjør en av deltakerne kanskje noe ulovlig, sier han med den klassiske "Nævdal-geipen".

- Bli hjemme, skyter daglig leder Sander Kurseth inn. 

Har "flippa Student TV på huet"

Student TV nærmer seg også et jubileum. De ligger for øyeblikket på 960 000 views totalt. 

Når dere millionen i din tid?

- Det tror jeg er urealistisk, forteller Nævdal, til tross for at over 600 000 av disse klikkene har kommet på hans vakt. For Even (sammen med de 80 andre medlemmene av Student TV) står bak en aldri så liten revolusjon, sier Nævdal.

- Det var fullt trøkk fra start. Vi omorganiserte og fikk på plass mer distinkte redaksjoner. Det hjalp veldig på produksjonen. Alt i alt: veldig gøy.

MrEven?: Nævdal er en ringrev i gamet. Til neste år har han og Youtube-algoritmen vært bestekompiser i 10 år.

Hva har høydepunktet vært?

- Det var gøy da vi var på Normal og gikk litt viralt. Det var jo poenget med denne nye SoMe-redaksjonen vår. Og selvfølgelig høstens storsatsning: Veien Tilbake med Volda Håndball, sier Even Nævdal.

- Høydepunktet har vært storsatsningen med Volda Håndball. Det var gøy at det skapte engasjement også utenfor studentmiljøet, sier Sander Kurseth gjennom sin pressetalsmann Even Nævdal. 

Verdensrekord i Student TV-titting

Student TV har også nylig gått gjennom en "rebranding" med ny logo og greier. Nævdal forteller at målet med det var å "sprit" opp stemninga:

- Den gamle var litt kjedelig og passer gjerne ikke så bra på en genser. Og nå har vi jo fått "play-mannen", som jeg håper at folk skal bli godt kjent med. Virkelig bra jobba av Julie Garmo, som har stått for det kunstneriske, sier Nævdal med et skinnende takknemlighetslys i øynene. 

Kunstnerer selv er også fra seg av begeistring: 

- Å lage logo for Student TV er drømmejobben. Jeg er sannsynligvis den personen i hele verden som har sett mest på Student TV. Det er litt trist, men også ganske fint, sier Garmo.

- Men nå må jeg gå for jeg skal på Fårs på Fredag, legger hun til. 

Her er videoene som blir publisert i kveld:

-  2 episoder av "Aksel seiler"

- Frynsete gutte-spesial (hvor man ifølge Nævdal får et innblikk av noen av Voldas mest erfarne casanovaer sine sjekketriks)

- Første episode av Voldas tøffeste

Powered by Labrador CMS