KREATIVT NAVN: "Quiz all over me" stakk av med seieren i quizen onsdag. Om de jukset vites ikke.
GIRLS NIGHT OUT: Jannika, Ane Mari, Ragnhild, Rebekka og Dorthe "jukset" med for mange på laget. SSSHHTEMNING!
ROCK ON!: The Swanky Beers er ikke en bar som gikk konkurs i Halden på 90-tallet. Det er faktisk disse tøyseguttenes lagnavn.
GÆMLISENE: Apropos artige lagnavn som bruker ordet quiz på en morsom måte. Her er Agatha Quizzie. Det skal altså ikke mer til.
LOSERE: EvenExtra og Sander Kurseth fra Student TV loset publikummet gjennom en herlig quiz. Såklart iført sine nye Student TV gensere.
DUMME JENTER?: Hvertfall om man skal tro jentene på quizlaget "Slay" selv. De forteller at de prøvde å vinne, men dessverre var litt for dumme. De innrømmer også å ha jukset... "Fy-fy!"
QUIZZER JULA INN: "Merry Quizmas" fikk ikke pallplass til tross for Erling Kristiansens (t.v.) forsikringer om at hele laget hadde over 120 i IQ. Jentene i "Slay" påsto at de i tillegg jukset. Kanskje han mente at de har 120 i IQ til sammen. Bedre lykke neste uke!
ÆRLIGE OG REDELIGE: Fire personer, fire mobiler i mobiltårnet. Denne gjengen tør ikke jukse...
ROKKENPRINSEN: Anders "Sussebass" Horvei var på sin 784. strake quiz. Sist han gikk glipp av quiz var det fordi han var i Lillehammer for å se femmila under OL i 1994.
ROKKEN-SLUT(T): Gårsdagens quiz var dessverre siste gang man kan få øl, espresso martini og på tapp av Julie Garmo på Rokken. - Oss talast i bransjen, sier hun.
GÆRNING 1: Marius Andersen er fast inventar på quiz. Her fra veldig kloss hold.
GÆRNING 2: Marius hadde også med seg lillebroren sin Sigurd Sæthereng. Quiz er gøy for hele familien!
FULL KONTROLL: Mubarak "Moby" Abdullahi holdt fortet som HA. HA er kort for "Hovedansvarlig" og et av de mest prestisjefulle vervene i Rokken Hierarkiet.
NÆRMER SEG VM*-TITTEL: WÆÆÆ-bussen ruller videre. De vant ikke gårdagens quiz, men leder fremdeles sammenlagt med god margin. Lagleder Dávvet Bruun-Solbakk er på Europa-turné, så Thea Heltne Kjelstad (midten) kom inn fra reservebenken. Tidligere lagleder Sverre Wedøe Nodland glimret med sitt fravær. Det er ingen bekreftet kontakt mellom Nodland og Bruun-Solbakk siden kuppet. *Voldamesterskap i quiz.

Disse elleville chicksa var på quiz onsdag

Quiz var som vanlig ganske god stemning. 

Publisert Sist oppdatert
Powered by Labrador CMS